آئین تجلیل از برگزیدگان هفتمین جشنواره دانشجویی شهید مطهری و مقام آوران المپیاد علمی دانشجویی
هفتمین جشنواره دانشجویی آموزشی شهید مطهری و تقدیر از ایدههای برتر دانشجویی در حوره آموزش نیز و آئین تجلیل از دانشجویان برتر دوازدهیمن المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی سراسر کشور با حضور دکتر صومی بصورت نیمه آنلاین در روز دوشنبه، 27 اردیبهشت ماه، برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دکتر صومی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در این آئین، با بیان اینکه بهترین نمود عمل به علم را میتوان در ایمن سازی افراد در مقابل ویروس کرونا دید، گفت: اکنون که مشکل عمدهای جهان را فرا گرفته است، یک عدهای عالم شبانه روز زحمت میکشند تا در مدت زمان کوتاه، ایمن سازی را انجام دهند.
دکترمحمدحسین صومی ، با اشاره به آغاز واکسینه شدن سالمندان در آذربایجان شرقی، ادامه داد: از معدود جاهایی که میتوان قدردانی مردم را با عمق وجود حس کرد، مراکز انجام واکسیناسینون مردم است، در این مراکز و در حین واکسیناسیون میتوان به وضوح تاثیر علم را لمس کرد.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تبریز با بیان اینکه جشنواره آموزشی شهید مطهری در طول یکسال گذشته به همت مرکز مطالعات توسعه آموزش پزشکی برگزار شد، گفت: حدود ۱۴۰ ایدهی برتر دانشجویی به جشنواره شهید مطهری ارسال شده بود که از این تعداد ۱۲۰ ایده داوری اولیه شد و در نهایت شش ایده به عنوان ایده برگزیده و 15 ایده به عنوان ایدهی برتر انتخاب شدند.
وی افزود: نتایج المپیاد کشوری طی دو ماه قبل مشخص شده بود، دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تبریز با همت اساتید مانند دورههای گذشته بعد از دانشگاه علوم پزشکی تهران موفق شدند مقام دوم کشوری را در المپیاد دانشجویی کسب کنند.
وی با اشاره به موفقیتهای دانشجویان در یکسال گذشته، گفت: موفقیت در المپیاد دانشجویی طی سال جاری و کسب رتبهی سه کشوری در رتبه بندی راد از جمله موفقیتهای ارزشمندی است، امیدوارم همگام با سایر معاونتها به ویژه معاونت فناوری بتوانیم جایگاه خود را حفظ کنیم.
گفتنی است دانشگاه علوم پزشکی تبریز در دوازدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور موفق به کسب عنوان دوم کشوری و دریافت چندین مدال طلا ، نقره و انفرادی شده است.
دبیر دانشجویی جشنواره آموزشی شهید مطهری در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به هدف برگزاری جشنواره آموزشی شهید مطهری، گفت: هدف از برگزاری این جشنواره، تحول در کیفیت خدمات آموزشی، بهبود و ارتقای سیستم آموزشی و بروز بودن است. وی یادآور شد: تاکنون بالغ بر ۶۰ وبینار دو ساعته در بخش دانشجویی و نزدیک به سه کارگاه علمی در این مدت برگزار شد. و از ۱۴۵ ایدهی ارسالی به جشنواره شهید مطهری، ۱۵ ایدهی برتر توسط داوران انتخاب و از دانشجویان برتر تجلیل و تقدیر شد، گفت: دانشجویان از تمامی دانشگاهها و در مقاطع و رشتههای مختلف در این جشنواره شرکت کرده بودند.
